Ministermøte på Kolbotn i kveld

Justisminister Per-Willy Amundsen og kommunalminister Jan Tore Sanner møter lokalpolitikere og representanter for Stopp støyen på Oppegård rådhus på Kolbotn kl 18 i dag.

Justisministeren har tidligere sagt ja til å komme til Oppegård og møte de som blir rammet av støy fra Politiets nasjonale beredskapssenter (PNB), men noe folkemøte blir det ikke.

Stopp støyen har likevel tenkt å bli hørt, både i og utenfor møtet. Stopp støyen-aktivister samles utenfor rådhuset kl 17.45.

Reguleringsplanen for beredskapssenteret på Taraldrud ble vedtatt av kommunalminister Sanner 18. august, etter massive protester fra foreldre og naboer til senteret i Oppegård og Oslo syd.

Stopp støyen mener mer må gjøres for å redusere støyplagene det nye senteret vil påføre anslagsvis 40.000 mennesker som bor tett på Taraldrud.

Mer om kveldens møte her: https://www.oblad.no/politiets-beredskapssenter/taraldrud/nyhet/justisminister-per-willy-amundsen-og-kommunalminister-jan-tore-sanner-kommer-til-oppegard-i-kveld/s/5-68-310406

Vi håper å se mange av Stopp støyens støttespillere utenfor rådhuset i kveld! Vel møtt!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s