Stopp støyen er nominert til Frivillighetsprisen!

– Jeg er både stolt og veldig ydmyk. Dette er jo en gruppering som har holdt det gående gjennom bare et drøyt halvår, så det var ikke forventet å få denne nominasjonen. Men du verden, så hyggelig det er, sier Helge Marstrander til Oppegård Avis, som kunngjorde nominasjonene.

Oppegård kommunes frivillighetspris deles ut hvert år, til en person eller gruppe som utfører uegennyttig innsats til beste for innbyggerne, eller som har bidratt til bedret trivsel og livskvalitet for andre, over lengre tid eller av betydelig omfang.

Ordfører Thomas Sjøvold deler ut Frivillighetsprisen for 2017 i Kolben 30. januar.

Takk til alle som har bidratt!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s